Fotograf

VÅRT ERBJUDANDE

Vi levererar bilder i hög kvalitet oavsett om det är på er verksamhet, personalporträtt, produkter, eller reklambilder.

TJÄNSTER

Verksamhetsbilder

Bilder på er arbetsmiljö och era lokaler, som tydligt berättar om er verksamhet.

Personalporträtt

Porträttet speglar personlighet och går att använda i många olika sammanhang. Vi ger er personalbilder i den stil ni önskar – antingen i era egna lokaler, utomhus eller i studio.

Produktbilder

Vi dokumenterar och presenterar era produkter så att bilderna går i linje med det budskap ni vill förmedla.

Reklam/konceptbilder

Vi hjälper er att ta bilder till exempelvis kampanjer eller andra tillfällen då ni vill använda er av ett bildspråk som är av en mer kreativ karaktär.

VARFÖR ANLITA OSS?

”En bild säger mer än tusen ord.” Överallt finns det möjligheter för fina fotografier och häftiga bilder. Vi vill fånga ögonblick precis när det händer, till exempel som att fånga ett skratt på personen som aldrig skrattar. Det är de små detaljerna som gör bilden intressant.

INTRESSERAD AV ATT SE MER?

Gå in på vår fotograf Cathrine Peterssons portfolio för att se mer av hennes arbete. Eller skicka ett meddelande direkt för ett berätta vad du vill ha hjälp med!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.