August Barks gata 20 A, 421 32 Västra Frölunda
031-17 17 70

Varumärkesutveckling

Interaction Zone

Varumärkesutveckling

Vårt erbjudande

Vi hjälper ert företag att skapa formen för att interagera med er omgivning. Vi identifierar företagets affärsidé, vision och mål. Med detta som grund fastställer, visualiserar och implementerar vi den optimala positionen för er verksamhet.

Varför anlita oss?

Ni får en effektiv arbetsmiljö med kontinuerliga bekräftelser på att ni presterar i rätt riktning. Er målgrupp upplever att de löften ni kommunicerar genom digitala kanaler uppfylls i praktisk handling från alla kontaktytor. Detta medför nöjda kunder och återkommande affärer.

Tjänster

– Fastställa

Vi tar fram en affärsplan som fastställer er drivkraft, era grundvärderingar, styrkor och svagheter, genom att besvara frågor som ”Vart är vi på väg?” och ”Hur kommer vi dit?”. Utifrån detta skapar vi innehåll som är väl förankrat i positionen och som attraherar era intressenter.

– Visualisera

Vi sätter ihop en visuell identitet som speglar ert företag. Detta innefattar grafiska delar som logotyp, färgschema, typsnitt och bildspråk. Vi hjälper er också att ta fram hemsida, kampanjsidor, blogg och en strategi för sociala medier som går i linje med detta.

– Implementera

Genom att identifiera er målgrupp och se till att relevant innehåll finns tillgängligt på rätt plats, engagerar vi era potentiella kunder så att de väljer att köpa. Vi ger er konkreta verktyg som affärsplan och grafisk manual, för att också ni själva ska kunna implementera detta i er verksamhet, både internt och externt.

Interaction Zone

Kontakt

Klicka här om du vill komma i kontakt med oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Exempel på kunduppdrag

Mapletown
Enogastronomia
Cryogenic Service Center