IT-lösningar

VÅRT ERBJUDANDE

Vi tar fram status på er nuvarande IT-miljö. Ni beskriver för oss era förväntningar och upplevelser på miljön. Vi redogör för er vad vi anser vara god IT-standard och föreslår åtgärder med ändamålsenliga verktyg. Allt för att ta till vara potentialen av systematiskt IT-arbete och en optimal IT-prestanda.

VARFÖR ANLITA OSS?

Genom att agera med stort engagemang och intresse är vi lyhörda och fångar upp era viktigaste behov i datoranvändningen. Med hög teknisk kompetens omsätter vi detta till en IT-miljö som underlättar er digitala interaktion både internt och externt.

TJÄNSTER

LM Total Care

LM Total Care är vårt arbetsverktyg för drift & underhåll av IT-miljö. Här övervakar och larmhanterar vi utrustning och kan genomföra nödvändiga åtgärder. LM Total Care har koll på hela kedjan vilket medför att vi snabbt kan avgränsa och åtgärda eventuella felaktigheter. För er som kund hjälper vi er oavsett var ni befinner er och kan då åtgärda lokala fel när det behövs. Vi genomför åtgärder både med automatik och manuellt. Allt för att ni skall kunna använda era IT-verktyg med bästa möjliga prestanda och tillgänglighet.

Vår Standard

I många fall är den ”standard” på IT-utrustning som säljs till konsument inte anpassad för företag och orsakar i många fall frustration över att t.ex. nätverket känns segt, datorn startar långsamt mm. ”Vår Standard” innebär att vi utifrån era önskemål tar fram underlag på att designa brandvägg, nätverk, Wi-Fi, datorer mm. så att vi tiden för att ”sitta och vänta på att färgen skall torka” minimeras. En ensam komponent kan tyckas ge den förväntade prestandan, men tillsammans med resterande utrusningen i nätverket eller datorn kan den istället bli en bromskloss. Vår rekommendation för att höja produktiviteten är att se till hela IT-miljön – från inkommande internetleverantör till tangentbordet vid datorn.

 

LM online backup

I en tid då företagets data är mer rörligt än tidigare, är det viktigt att alltid kunna säkerställa företagets backuper på de enskilda datorerna. Den viktigaste datan brukar vara det som man senast arbetade med. Vi använder oss därför av en online-backup som möjliggör backuptagning direkt från PC/MAC/Linux till vår egna hostade server när datorn är uppkopplad på internet. Till tjänsten kan man även koppla olika lokala backupkopior som kan användas vid en eventuell återläsning av data. Alla filer som du arbetar med sparas ner i versioner vilket gör att du alltid kan få tillbaka exakt den versionen du behöver.

INTRESSERAD?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.

Våra samarbetspartners