IT-lösningar

VÅRT ERBJUDANDE

Alla våra erbjudande skräddarsys utefter dina önskemål, så tveka inte att skicka in en förfrågan.

I många fall när bolaget är lite mindre tittar man ofta på konsumentprodukter för de är billigare än företagsprodukter.

Tyvärr så är vår erfarenhet att i många fall så är konsumentprodukterna undermåliga för företagsanvändning och orsakar frustration över att t.ex. nätverket känns segt, datorn startar långsamt mm.

”Vår Standard” innebär att vi utifrån era önskemål och vår erfarenhet tar fram underlag på en tänkt design på utrusning som t.ex. brandvägg, nätverk, Wi-Fi, datorer eller vad det nu kan vara som vi har bra erfarenhet av. En ensam komponent kan tyckas ge den förväntade prestandan, men tillsammans med resterande utrusningen i nätverket eller datorn kan den istället bli en bromskloss. Vår rekommendation för att höja produktiviteten är att se till hela IT-miljön – från inkommande internetleverantör till tangentbordet vid datorn.

VARFÖR ANLITA OSS?

Genom att agera med stort engagemang och intresse är vi lyhörda och fångar upp era viktigaste behov i datoranvändningen. Med hög teknisk kompetens omsätter vi detta till en IT-miljö som underlättar er digitala interaktion både internt och externt.

NÅGRA AV VÅRA TJÄNSTER

LM Care

Ett samlingsnamn för många funktioner, där vi har koll på nät, datorer, servrar, webbar och övrig IT-miljö. Vi säkerställer att miljön mår bra och hanterar eventuella felaktigheter.  Allt för att ni skall kunna använda era IT-verktyg med bästa möjliga prestanda och tillgänglighet utefter era förutsättningarna.

LM online backup

I en tid då företagets data är mer rörligt än tidigare, är det viktigt att alltid kunna säkerställa företagets backuper på de enskilda datorerna. Den viktigaste datan brukar vara det som man senast arbetade med. Vi använder oss därför av en online-backup som möjliggör backuptagning direkt från PC/MAC/Linux till vår egna hostade server när datorn är uppkopplad på internet. Till tjänsten kan man även koppla olika lokala backupkopior som kan användas vid en eventuell återläsning av data. Alla filer som du arbetar med sparas ner i versioner vilket gör att du alltid kan få tillbaka exakt den versionen du behöver.

Office365 Backup

Har du någon gång funderat på vad som händer den dagen då det är molnfritt? Vi menar givetvis när du inte kan komma åt din data på office365 längre på grund av infrastrukturfel eller att en hacker har lyckats ta över den molnbaserade tjänsten.

Denna tjänst gör att du inte tappar viktiga data, utan kan få tillbaka den där du vill ha den. Vi hanterar backuperna för Office365 i våra hostade serverar lokat med fysisk säker åtkomst.

INTRESSERAD?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.