Om oss

VAD VI GÖR

Vi är ett företag som har lång erfarenhet från både Drift & Underhåll och utveckling av IT miljöer från både stora och små organisationer. Utifrån era önskemål och förväntningar föreslår vi åtgärder med ändamålsenliga verktyg som ger en framtidssäkrad IT-drift och som vi själva tror på.

Många frågar om de skall ha Linux, PC eller MAC. Vi tycker att man skall använder det verktyget som är bäst lämpat för just den specifika verksamheten. Om operativsystemet då är från open source, MacOS eller Windows gör inte oss något. Vissa applikationer finns bara för ett specifikt OS och då får man välja det eller tänka nytt. Använd en hammare till att spika med och en skruvmejsel till att skruva i en skruv, så blir jobbet mycket effektivare än tvärt om.

HUR VI JOBBAR

Vi vill arbeta på ett personligt sätt, så att du som kund hela tiden är med på vad som händer. Vi anpassar vårt arbete efter dina behov och skapar utifrån det kreativa och ändamålsenliga lösningar. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att förbättra din verksamhet!

INTRESSERAD?

Vi vill gärna träffa dig för att se vad vi kan hjälpa just ditt företag med.
Vi bjuder självklart på en kopp kaffe!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.