Webbdesign

VÅRT ERBJUDANDE

Vi hjälper er att skapa en hemsida som speglar ert företag. Vi bygger responsiva webbsidor och strävar efter att möta era önskemål om både form och funktion. Vi kan också erbjuda hjälp med att ta fram logotyp och grafisk profil.

TJÄNSTER

Webbdesign

Vi bygger responsiva webbsidor med både funktionalitet och design som möter dina behov och önskemål. Vi använder oss av WordPress, ett CMS-verktyg som är enkelt att anpassa och går att utforma på många olika sätt. Vi lägger även stor vikt vid att du som kund själv ska kunna göra ändringar i text osv, om det är något du är intresserad av. Vill du istället ha hjälp med detta erbjuder vi självklart det också.

Webbsidorna vi bygger är alltid utrustade med SSL-certifikat, som krypterar den information som skickas mellan webbläsare och webbserver när någon besöker din webbsida. SSL-certifikatet ändrar adressen från HTTP till HTTPs och lägger till en grön hänglåssymbol bredvid webbadressen, vilken för många har blivit synonym med att en sida är att lita på.

Läs mer om varför SSL-certifikat är viktigt

Vad är SSL?
SSL (Secure Sockets Layer) är en säkerhetsteknologi som idag används på miljontals webbplatser. Man kan se att en webbplats har en säker anslutning genom att det finns en grön hänglås-ikon till vänster om webbadressen i webbläsaren. Adressen ändras även från HTTP till HTTPs. Har den inte det står det ofta en varning om att sidan inte är säker. Flera webbläsare varnar även besökaren för att dela känslig information.

När någon besöker en hemsida skickas datatrafik mellan webbläsaren som besökaren använder och webbservern som sidan finns på. Med ett SSL-certifikat blir den här informationen krypterad och hindar obehöriga parter från att komma åt den. Detta är speciellt viktigt när det handlar om sidor som behandlar känslig information så som lösenord och betalningsuppgifter. Dock så finns det flera anledningar att skaffa SSL-certifikat, även för dig som inte driver e-handel eller liknande. Här kommer de viktigaste anledningarna:

1. Minska risken för att hackare ska komma åt din sida
Även om du inte tycker att din hemsida har någon information som verkar intressant för hackare är du ändå alltid utsatt för risk. Problemet är att det inte endast är intressant att hacka en sida med värdefull information. Så länge du inte har ett SSL-certifikat är det väldigt lätt för obehöriga att ”ta över” din webbsida. Hackare kan utnyttja din sida för att förstöra för andra. Exempelvis kan de ändra innehållet på sidan för att locka besökare till att ladda ner virus eller liknande.

2. Stärk dina besökares förtroende
Idag när fler och fler sidor börjar använda sig av SSL har den gröna hänglåssymbolen för många blivit synonym med att sidan och den som står bakom den är att lita på. För att dina besökare ska förstå att din webbsida och därmed också din verksamhet är seriös blir det allt viktigare att ha en säker anslutning. Har besökaren två liknande företagssidor att välja mellan, varav den ena har SSL och den andra inte, är det nästan garanterat att de väljer den som har det.

3. Få högre rank på söksidor
Ett av de vanligaste sätten att få tag på ett företag eller likande är genom att söka på internet. Därför är det självklart att man som företag vill synas på Google och andra sökmotorer och hamna så långt upp som möjligt. Det finns en rad olika saker som påverkar hur högt man rankas. Bland annat hur relevant innehållet är, om sidan är mobilanpassad osv. Sedan 2014 spelar det på Google också stor roll om sidan har SSL eller inte, då de värdesätter både sidans användarvänlighet och säkerhet.

Webbhotell

Vi erbjuder plats på vårt webbhotell. Vi ser till så att allt flyter på som det ska, så att du inte behöver tänka på bakomliggande processer så som uppdatering av webbservern eller kontinuerliga backuper. Vi håller även din webbplats uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och plugin, för att din sida ska vara så säker som möjligt.

Grafisk design

Önskar du hjälp med annan grafisk design? Vi hjälper dig gärna med att skapa logotyp, trycksaker (så som visitkort, flyers eller liknande) eller en komplett grafisk profil. Med grafisk profil menas att vi sätter ihop en helhet med komponenter som färger, typsnitt, bildspråk och andra grafiska element som speglar ditt företag.

INTRESSERAD?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.