Webbdesign

Design av hemsida

Vi bygger responsiva webbsidor med både funktionalitet och design som möter dina behov och önskemål. Vi använder oss av WordPress, ett CMS-verktyg som är enkelt att anpassa och går att utforma på många olika sätt. Vi lägger även stor vikt vid att du som kund själv ska kunna göra ändringar i text osv, om det är något du är intresserad av. Vill du istället ha hjälp med detta erbjuder vi självklart det också.

Webbhotell

Vi erbjuder plats på vårt webbhotell. Vi ser till så att allt flyter på som det ska, så att du inte behöver tänka på bakomliggande processer så som uppdatering av webbservern eller kontinuerliga backuper. Vi håller även din webbplats uppdaterad med de senaste versionerna av WordPress, teman och plugin, för att din sida ska vara så säker som möjligt.

Grafisk design

Önskar du hjälp med annan grafisk design? Vi hjälper dig gärna med att skapa logotyp, trycksaker (så som visitkort, flyers eller liknande) eller en komplett grafisk profil. Med grafisk profil menas att vi sätter ihop en helhet med komponenter som färger, typsnitt, bildspråk och andra grafiska element som speglar ditt företag.

INTRESSERAD?

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

    *Genom att kryssa i rutan ovanför godkänner du att personuppgifterna som lämnas i detta formulär hanteras av oss (LM Improve it AB), enligt vår personuppgiftspolicy och enligt GDPR, för att kunna kontakta dig och svara på ditt ärende. För att underlätta hanteringen ber vi dig att inte lämna några personuppgifter i fritextfältet. Om du väljer att inte godkänna hantering av personuppgifter kommer vi inte kunna hjälpa dig med ditt ärende.